Så mye lengsel på så liten flate

Så mye lengsel på så liten flate - Karl Ove Knausgård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Så mye lengsel på så liten flate.pdf
ISBN
1032431570480

BESKRIVELSE

Hva vil det si å være en av verdens største kunstnere? Hva var det med Munch som skilte ham ut fra hans samtidige, og som gjør at vi fortsatt ser på hans kunst og snakker om den? Karl Ove Knausgård nærmer seg Munchs bilder i et forsøk på å finne ut hva som stod på spill i dem, og på hvilke måter de lever videre i kulturen. Han oppsøker noen av Munchs steder, og han snakker om Munch med kunstnere og kunstkjennere, men først og fremst skriver han om sitt eget forhold til Munch, aldri langt unna det like grunnleggende som naive spørsmålet om hva kunst er og hva vi egentlig skal med den. Boken er blitt til i forbindelse med Karl Ove Knausgårds samarbeid med Munchmuseet om utstillingen "Mot skogen - Knausgård om Munch", 6. mai-8. oktober 2017, der han blant annet har valgt ut flere malerier, grafiske trykk og skulpturer som aldri før har vært utstilt. Om utstillingen sier han dette: «Jeg ville vise ukjente bilder, ut fra forestillingen om at man da kunne se Munch som for første gang, som det han var, en maler som aldri falt til ro, og som aldri stivnet.»

AG_Knausgård_Munch_8.korr_BB.indd 3 Mot slutten av «Så mye lengsel på så liten flate» beskriver Karl Ove Knausgård et av Edvard Munchs helt sene bilder, det er fra 1942, kunstneren var 78 år. Så mye lengsel på så liten flate. Facebook Tweet Skriv ut Gammel mann med naken kvinne i fanget: Olje på lerret, 1913-1915.

Foto: ©Munchmuseet. Badende ... Kjøp 'Så mye lengsel på så liten flate, en bok om Edvard Munchs bilder' av Karl Ove Knausgård fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER