Pasta og pizza

Pasta og pizza - Dag Tjersland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Tjersland
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Pasta og pizza.pdf
ISBN
8186264729722

BESKRIVELSE

Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

Pizzaer er som regel runde og har fyllet oppå, men det ... Lite slår en hjemmelaget, nystekt pizza. Her har vi samlet flere fristende oppskrifter på pizza i ulike varianter. Hjem / Spørsmål & svar / Pasta og Pizza.

På Arte Pazza, vi har mange vakre, fleksible rom som er perfekt for spesielle anledninger. Pasta, ris og pizza Grønn risotto med nesler. av Cecilie 25.

RELATERTE BØKER