Pasta og pizza

Pasta og pizza - Dag Tjersland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Tjersland
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Pasta og pizza.pdf
ISBN
5951724828738

BESKRIVELSE

Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

Margherita. Tomatsaus, mozzarella og fersk basilikum.

Foto: Vegard Eggen HBK Pizza og Pasta - Merididangata 5, 9601 Hammerfest - Rated 4.7 based on 25 Reviews "Utrolig god pizza og gikk ikke lang tid så fikk man pizzaen fint... Du vil få mindre og større biter brokki - skjær veldig store biter mindre. Ha brokkolien i en stor ildfast form, hell over litt olivenolje og rør rundt.

RELATERTE BØKER