Nysgjerrig på

Nysgjerrig på - Marianne Løken, Petra J. Helgesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Løken, Petra J. Helgesen
DIMENSJON
6,24 MB
FILNAVN
Nysgjerrig på.pdf
ISBN
4469317376352

BESKRIVELSE

Vekk elevenes leselyst med gode spørsmål og engasjerende fagtekster! Nysgjerrig på ... er en serie fagbøker for barn om forskning og vitenskap, utgitt i samarbeid med Nysgjerrigper i Norges forskningsråd. Sammen med bøkene tilbys det nå et rikt ressurshefte laget for skolene. Heftet er tett knyttet opp mot Læreplanen i naturfag og til flere av kompetansemålene etter 4. og 7. trinn. Ressursheftet har gode og spennende spørsmål til alle bøkene i serien, inkludert veiledende svar og henvisning til videre lesestoff for nysgjerrigperer. Bøkene kan også brukes tverrfaglig. De fem bøkene handler om forskning på edderkopper, roboter, bakterier, havdypet og hvordan verden ble til. Hver bok tar opp fem aktuelle oppdagelser, oppfinnelser eller diskusjoner fra fagfeltet. Bøkene er fylt med flotte fotografier og illustrasjoner. Forfatterne har mye erfaring innen forskningsformidling til barn. Samarbeidspartnere på design og illustrasjon er Yokoland og Espen Friberg. Alder: 8-14 år Nysgjerrig på ... serien: Nysgjerrig på ... EDDERKOPPER av Dagny Holm Nysgjerrig på ... HVORDAN VERDEN BLE TIL av Ingrid Spilde Nysgjerrig på ... ROBOTER av Magnus Holm Nysgjerrig på ... BAKTERIER av Bjørn Arild Ersland Nysgjerrig på ... HAVDYPET av Marianne Løken

Dette har gjort at jeg er litt rastløs og nysgjerrig på andre gutter.. har blitt litt betatt av en annen gutt, men ikke veldig sterkt.

Nysgjerrig på… er en fagbokserie for barn og forskning og vitenskap, utgitt i samarbeid med Nysgjerrigper i Norges forsningsråd. Av Bjørn Arild Ersland Selv om du får nok jod er det smart å være oppmerksom på hva slags mat som gir deg dette næringsstoffet, fordi det kun er noen få matvarer som inneholder jod. Nysgjerrig på historien din? Dato: 12.06.2015.

RELATERTE BØKER