Mundos nuevos 2

Mundos nuevos 2 - Diana Alnæs, Bodil Hellstrøm Groth, Graciela Sbertoli, Sverre Aass | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Diana Alnæs, Bodil Hellstrøm Groth, Graciela Sbertoli, Sverre Aass
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Mundos nuevos 2.pdf
ISBN
1124562449505

BESKRIVELSE

Tekstboka er delt opp i bolker på 2 til 4 kapitler som har en tematisk sammenheng. Hver bolk innledes av en Plan for arbeidet og avsluttes med en Reflexión. Hvert kapittel har flere typer tekster, og sist i boka finnes ekstra lesestykker.

Oppgavene øver lytteforståelse og ulike former for muntlig kommunikasjon, og gir trening i å lese og skrive på spansk. Kjøp Mundos nuevos 2 fra Bokklubber Arbeidsboka inneholder oppgaver av ulik vanskelighetsgrad som følger tekstene i tekstboka. Oppgavene øver lytteforståelse og ulike former for muntlig kommunikasjon, og gir trening i å lese og skrive på spansk. Mundos nuevos 2 (Lydbok-CD) av forfatter Diana Alnæs.

Hvert kapittel har flere typer tekster, og sist i boka finnes ekstra lesestykker. Læreboka inneholder et variert tekstmateriale. I tråd med læreplanenes mål om interkulturell kompetanse finnes tilrettelagte og autentiske tekster som tar opp et bredt spekter av temaer fra alle deler av den spansktalende verden.

RELATERTE BØKER