Marihønas bok om blomster og bær

Marihønas bok om blomster og bær - Jan-Kåre Øien | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Kåre Øien
DIMENSJON
11,53 MB
FILNAVN
Marihønas bok om blomster og bær.pdf
ISBN
3729716828379

BESKRIVELSE

Marihønas bok om blomster og bær er barnets aller første flora. Boken legger opp til nysgjerrighet, utforskning og naturglede! Her kan man finne tegninger av de aller vanligste blomster og bær. Boka er både skrevet og illustrert av Jan-Kåre Øien. Ta med denne boka, blyant, papir og et forstørrelsesglass ut i naturen. God tur!

Boken inneholder tegninger av de vanligste billene og edderkoppene i norsk natur, og legger på en leken måte opp til nysgjerrighet, utforskning og naturglede. Mandag 4. juni klokken 11 lanserer vi Jan-Kåre Øiens lille perle av en flora, Marihønas bok om blomster og bær, på Frogn bibliotek.

Boka er både skrevet og illustrert av Jan-Kåre Øien. På lørdag 30. juni kan du møte Jan-Kåre Øien som vil tegne og fortelle om sin nyeste bok : Marihønas bok om blomster og bær".

RELATERTE BØKER