Krotekofter

Krotekofter - Kristin Holte | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Holte
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Krotekofter.pdf
ISBN
1210832872410

BESKRIVELSE

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte! Boka inneholder oppskrifter på 21 modeller til både damer og herrer. Kristin Holte ønsker med denne boka å hente frem igjen denne gamle, norske kunsthåndverkstradisjonen. Hun tar i bruk den rike dekorkunsten på nye og moderne kofter. Motivene på de gamle stuene på Vestlandet var ofte geometriske og satt sammen til border som gikk over en stokkhøyde rundt hele stua. Krotingen ble utført til høytider som jul, olsok og bryllup, etter at stua var vasket ren for sot. Materialet var som regel kritt, kalk eller knust murstein blandet med vann. Kristin Holte har en mastergrad i tradisjonskunst, er yrkesfaglærer i design og håndverk og har svennebrev i strikkehåndverkerfaget. Hun har tidligere gitt ut bøkene Strikkede skatter, Kofter og Votter og vanter.

Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Kjøp Krotekofter fra Tanum Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Krotekofter: seks stuer, 21 unike plagg.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Kritkroting er en ... Forhåndsbestill nå, så sender vi boken til deg straks vi får den på lager. Siden oppdateres jevnlig med nye titler, så følg med. Kjøp Krotekofter fra Bokklubber Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet.

RELATERTE BØKER