Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A. Stordalen, Jonas Forsang | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Stordalen, Jonas Forsang
DIMENSJON
3,73 MB
FILNAVN
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.pdf
ISBN
5427501677392

BESKRIVELSE

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det? Dette er en revidert utgave.

Om å vinne i forhandlinger. Jeg skal fortelle deg min hemmelighet. Tilbake til søkeresultater.

Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer.

RELATERTE BØKER