Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A. Stordalen, Jonas Forsang | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Stordalen, Jonas Forsang
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Jeg skal fortelle deg min hemmelighet.pdf
ISBN
7696937720374

BESKRIVELSE

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det? Dette er en revidert utgave.

Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. "Jeg skal fortelle deg min hemmelighet" er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer.

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet . 0. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes.

RELATERTE BØKER