Guder og monstre

Guder og monstre - Laini Taylor | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laini Taylor
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Guder og monstre.pdf
ISBN
8829542467200

BESKRIVELSE

Les den åndeløst spennende avslutningen på trilogien Ønskemesterens datter.I bok 3, Guder og monstre, blir det mest utenkelige mareritt til brutal virkelighet i det Jael fører sin blodtørstige englehær inn i menneskenes verden. Karou og Akiva blir endelig gjenforent - ikke i kjærlighet - men i en skjør allianse mellom kimærer og engler i kampen mot deres felles fiende. I krigen som følger kjemper, elsker, og dør mennesker, kimærer og engler i et episk teater som overskrider grensene for godt og ondt, rett og galt, venn og fiende.«Kommer ikke til å skuffe Taylors mange fans.» - Booklist«Romeo og Julie med vinger og klør, monstre som venter bak magiske dører. Praha i snøvær, Marrakech om natten. En vidunderlig avslutning på en utsøkt spennende og vakker fantasyserie.» - Tone Almhjell, forfatteren av Vindeltorn og Maretorn

I bok 3, Guder og monstre, blir det mest utenkelige mareritt til brutal virkelighet i det Jael fører sin blodtørstige englehær inn i menneskenes verden. Karou og Akiva blir endelig gjenforent - ikke i kjærlighet - men i e... Kjøp 'Guder og monstre' av Laini Taylor fra Norges raskeste nettbokhandel.

Handlingen starter med at tre barn, Kristoffer, Jesper og Jenny, er på besøk hos sin onkel en kveld TV-en går i stykker. For at de ikke skal kjede seg går onkel Martin og ungene ut i sommernatten, og onkel Martin forteller alt han vet om de gamle ... I bok 3, Guder og monstre, blir det mest utenkelige mareritt til brutal virkelighet i det Jael fører sin blodtørstige englehær inn i menneskenes verden.

RELATERTE BØKER