God i ord 3

God i ord 3 - Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
God i ord 3.pdf
ISBN
4730820463903

BESKRIVELSE

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. I ressursboka for læraren finn ein metodisk rettleiing til kvart kapittel i elevbøkene, framlegg til undervisningsopplegg, rikeleg med kopioriginalar og nyttige fagartiklar. Boka er ryddig å finne fram i og det er enkelt for læraren å sjå korleis det er mogleg å bruke elevbøkene saman.

Vi trenger litt positivt innpå her også, og da kan jo noen gode ord være fint. Det kan være både på norsk og engelsk. God i norsk er et begynnerverk i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere på sakte og rask spor 2, og spor 3.Læreverket har som mål å gjøre språkinnlæringen strukturert og overkommelig.

Poenget er at det skal være positivt. Vi trenger litt positivt innpå her også, og da kan jo noen gode ord være fint.

RELATERTE BØKER