Farmor si oppskrift

Farmor si oppskrift - Ingrid Sandvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Sandvik
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Farmor si oppskrift.pdf
ISBN
1044319537492

BESKRIVELSE

Alle har en bestemor som lager noe ekstra godt. Enten det er verdens beste komlemiddag, den flotteste kringla, eller det beste syltetøyet, så har oppskriftene én ting til felles: de stammer fra nydelige, håndskrevne kokebøker og årelang erfaring. Disse skjulte skattene er viktige å ta vare på, og det er dette denne boka handler om. I Farmor si oppskrift har Ingrid Sandvik besøkt bestemødre som gleder mange med sin matlaging, og samlet deres beste oppskrifter. Sammen med fotograf Victoria Bergort har hun portrettert personene bak maten i hjemmene deres. Nå inviteres du med på reisen. Denne boka er en hyllest til våre alles bestemødre, deres håndskrevne kokebøker og den kjærligheten som finnes i tradisjonsrik matlaging. Boka tar deg med hjem til herlige damer med livslang erfaring fra kjøkkenet, og lærer deg om mat som metter, og mat som varmer hjertet. Bildene, historiene og de fantastiske oppskriftene vil vekke minner fra barndommen og inspirere til matlaging. Sammen tar vi vare på disse verdiene til neste generasjon, og hindrer at gode tradisjoner blir glemt.

Vi har besøkt bestemødre og samlet deres unike oppskrifter og personlige historier. Nå gleder vi oss til å ta deg med på reisen! Innsamlet kr 187 007 207 %.

Givere 225. Dager igjen ... Tagg en bestemor som er flink på kjøkkenet :D Nå er boka på vei ut til dere over 400 som forhåndsbestilte i august og september! Forhåndssalget og Startskudd-kampanjen vår har nådd målet etter bare 3 dager! Vi har ikke ord ...

RELATERTE BØKER