Ektemannen

Ektemannen - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Ektemannen.pdf
ISBN
2241678074122

BESKRIVELSE

Ektemannen er et spørsmål pakket inn i en gåte. Et mysterium det tar to minutter å forstå, men et helt liv å bli klok på. Med mindre du har denne boken for hånd. Da tar det to minutter å bli klok også. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

Sola Håndball har ansatt Steffen Stormo Stegavik som ny hovedtrener. Steffen Stormo Stegavik blir ny hovedtrener for Camilla Herrem og Sola HK.

Foto: Vidar Ruud. Sebastian Backe Eriksen; Publisert: 16.03.2020 18:02 Sist oppdatert: 16.03.2020 19:01.

RELATERTE BØKER