Ektemannen

Ektemannen - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Ektemannen.pdf
ISBN
8777920138119

BESKRIVELSE

Ektemannen er et spørsmål pakket inn i en gåte. Et mysterium det tar to minutter å forstå, men et helt liv å bli klok på. Med mindre du har denne boken for hånd. Da tar det to minutter å bli klok også. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

I 2018 ble hun redaktør Foreldre og Barn i Egmont. Martine Lunder Brenne blir direkte konkurrent med ektemannen Øyvind Brenne, som ble utviklingsredaktør i VG i september. ektemannen: ektemenn: ektemennene (nynorsk) en ektemann: ektemannen: ektemenn: ektemennene (bokmål/riksmål) For genitiv av substantiv, se eieform.

mai 1935 i Larkollen, død 28. juli 2016 i Oslo) var en norsk kunstner.

RELATERTE BØKER