Ektemannen

Ektemannen - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
10,75 MB
FILNAVN
Ektemannen.pdf
ISBN
7728513527156

BESKRIVELSE

Ektemannen er et spørsmål pakket inn i en gåte. Et mysterium det tar to minutter å forstå, men et helt liv å bli klok på. Med mindre du har denne boken for hånd. Da tar det to minutter å bli klok også. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

LØRENSKOG (TV 2): Politiet pågrep Tom Hagen tirsdag morgen. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone Anne Elisabeth Hagen. Ektemannen ville ikke fordømme de høyreekstreme demonstrantene og ble møtt med massiv kritikk da han i stedet hevdet at det var «veldig fine folk på begge sider». Ektemannen siktet for drap på Tirhas (33): Politiet vil ha biltips.

Nå er Margarita Gratsjova (27) blitt et symbol i Russland. For ektemannen (59) har det slått litt annerledes ut, med feber i flere døgn og muskelsmerter. - Tungpustet.

RELATERTE BØKER