E1

E1 - Kristine Ohrem Bakke, Arne Birkeland, Hanna Oltedal, Ian Underwood | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristine Ohrem Bakke, Arne Birkeland, Hanna Oltedal, Ian Underwood
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
E1.pdf
ISBN
7697697965233

BESKRIVELSE

E1 er delt i to. Først presenteres fire emner fra læreplanens innholds-mål. Deretter følger kurs i de mest grunnleggende ferdighetene. Kursdelen anvendes kontinuerlig i oppgavestoffet til de fire emnene. IntroduksjonsartikkelI E1 innledes hvert emne med en spesialskrevet introduksjonsartikkel. Eksperter på temaet spenner opp det store lerretet og snakker direkte til norske 16-åringer. Her presenteres sentrale problemstillinger, definisjoner og vokabular. Teksten fungerer også som en modelltekst for eleven med god anvendelse av kilder. Autentiske teksterÅ presentere og anvende autentiske kilder fra hele den engelskspråklige medie-verden er et kjennetegn ved E1. Kildekritikk er enklere når avsender, formål og publikum er kjent. Det er lagt vekt på stor bredde i teksttyper og øvelse i å forstå sjangertrekk og slik kunne skille for eksempel en kronikk fra en nyhetsartikkel. OppgaverOppgavene til tekstene trener først å lese og lytte, og dernest å skrive, tale og presentere. I førstnevnte oppgaver er formålet å forstå budskapet og å lære god kommunikasjon av fremmedteksten. Deretter trenes eleven som produsent, muntlig og skriftlig. Her anvendes kursdelen som gir konkrete steg-for-steg instrukser og modellbesvarelser. EksamenHvert emne avsluttes med en potensiell eksamensoppgave, muntlig så vel som skriftlig. Eleven skal oppleve relevansen av arbeidet med kildene.

Først presenteres fire emner fra læreplanens innholds-mål. Deretter følger kurs i de mest grunnleggende ferdighetene.

Den lengste er E1 som i 2013 ble ferdigmerket gjennom Finnmark. Drømmer du ... E1 gir elevene forutsetninger for å bli aktive verdensborgere.

RELATERTE BØKER