Det aller første oppdraget

Det aller første oppdraget - Stian Gulli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Gulli
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Det aller første oppdraget.pdf
ISBN
9730330374966

BESKRIVELSE

Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før de snublet over en portal under hoppkanten til den gamle hoppbakken i skogen bak blokka der de bor. Selv om de har kjent hverandre siden de var babyer og har vært gjennom tusenvis av skikkelig fete ting, så overgår det som skjer i denne boka alt det der. Vi kan selvfølgelig ikke røpe alt som kommer til å skje, men vi kan røpe at portalen forflytter Melvin og Adi til en dimensjon der konger, alver, sverd, hundemennesker og magiske krefter er en del av hverdagen. Ja, også skjer det en slags misforståelse sånn at de to bestevennene får i oppdrag av kongen å bli kvitt en svær, smart, syresprutende og livsfarlig drage på egenhånd. Da er det flaks at Melvin er en selvutnevnt ekspert på både rollespill og drager!

Bakgrunnen var spenningene mellom supermaktene etter andre verdenskrig.Kappløpet startet i realiteten etter at ... Klar for å overføre ditt aller første program til micro: ... Det første vi skal gjøre er å få Bit:Boten til å kjøre en meter, snu og kjøre tilbake igjen.

Cart. 0 Handlekurv Visste du at det finnes portaler i verden, og at dette som vi kaller verden ikke er den eneste verdenen i verden? Ikke det, nei? Det visste ikke bes Det visste ikke bestevennene Melvin og Adi heller, før de snublet over en portal under hoppkanten til den gamle hoppbakken Det aller første oppdraget JavaScript seems to be disabled in your browser. Mange barn har allerede gjort dette, men å tegne en regnbue var det aller første av dagens oppdrag.

RELATERTE BØKER