Bokbussen blå

Bokbussen blå - Hanne Solem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Solem
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Bokbussen blå.pdf
ISBN
7985114281345

BESKRIVELSE

BOKBUSSEN BLÅ består av 30 nivådelte bøker og er utarbeidet spesielt for de litt erfarne leserne. Bøkene skal bidra til leselyst og tilpasset leseopplæring og kan brukes uavhengig av andre leseverk. De egner seg til individuell lesing, stasjonsarbeid og veiledet lesing. BOKBUSSEN BLÅ Lærerens bok utgjør et svært nyttig hjelpemiddel i arbeidet med småbøkene. Den er praktisk og brukervennlig og inneholder følgende: * Metodisk del * Om bøkene * Kopioriginaler

Her er lettleste bøker på flere nivå for ferske og mer erfarne lesere. Dette er korte bøker med enten historier eller forskjellige faktatema. Bokbussen nettsted inneholder 48 bøker fra GAN Aschehougs småbibliotek Bokbussen RØD og Bokbussen BLÅ.

Bøkene skal bidra til leselyst og tilpasset leseopplæring og kan brukes uavhengig av andre leseverk. Velegnet til individuell lesing, stasjonsarbeid og v Bokbussen BLÅ består av 30 nivådelte bøker og er utarbeidd for dei yngste lesarane.

RELATERTE BØKER