ABC hokus bokus

ABC hokus bokus - Jorun Gulbrandsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorun Gulbrandsen
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
ABC hokus bokus.pdf
ISBN
6297459235617

BESKRIVELSE

ABC Hokus Bokus består av en kassett med 18 forskjellige små lesebøker med de enkleste øvingstekster for den som holder på å lære seg kunsten å lese.ABC Hokus Bokus er en systematisk oppbygd serie med klar progresjon etter lydmetoden. Så snart elevene har lært ni til ti bokstaver, kan de faktisk lese de første bøkene. Serien bygges ut etter hvert som flere bokstaver læres, og i hver bok vil det stå en forklaring til lærer/foresatt om innhold, omfang og læringsmål. Bøkene følger i stor grad samme bokstavprogram som Skjelfjords Min ABC og Inger Thorstensen Tømtes Skriftformingsserie.ABC Hokus Bokus kan brukes i stedet for en tradisjonell ABC, eller som et supplement for å utvide lesetilbudet.Teksten i bøkene gjengis både med vanlig trykt skrift og store bokstaver. Serien foreligger kun på bokmål.

I Hokus Bokus-serien inngår ABC Hokus Bokus og bøkene Hokus Bokus 1 og 2. Pris: 109 kr. Kartonnage, 1995.

Teksten gjengis med vanlig trykte bokstaver og blokkbokstaver. Heftene kan brukes i stedet for en tradisjonell ABC. ABC Hokus Bokus består av en kassett med 18 forskjellige små lesebøker med de enkleste øvingstekster for den som holder på å lære seg kunsten å lese.ABC Hokus Bokus er en systematisk oppbygd serie med klar progresjon etter lydmetoden.

RELATERTE BØKER