Vuggesang

Vuggesang - Leïla Slimani | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leïla Slimani
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Vuggesang.pdf
ISBN
6241653882026

BESKRIVELSE

Leïla Slimanis sjokkerende bok Vuggesang er spennende som en thriller. Men det er også en original roman om klasse, rase, morskap - og om det destruktive i måten vi organiserer våre moderne liv på. «Babyen er død. Det tok bare noen få sekunder.»Juristen Myriam og musikkprodusenten Paul vil være det perfekte paret. De vil ha kontroll over karrieren, invitere venner på mat- og vinkvelder, gi barna en god oppvekst. Da den middelaldrende, Mary Poppins-aktige barnepiken Louise kommer inn i familien, synes alt å falle på plass: Louise passer barna, sørger for innkjøp og matlaging og blir raskt helt uunnværlig for den lille familien.Men det Myriam og Paul ikke aner noe om, er de mørke sidene og den grenseløse sårbarheten til kvinnen som de har betrodd det mest dyrebare, nemlig barna. Helt til tragedien en dag rammer.

Og nå har de funnet den perfekte ... Vuggesang er et internasjonalt fenomen, og mange av sangene synges i flere, ulike land. Selv om man finner mange likheter over grensene, eksisterer det også noen ulikheter.

So ro lille mann: Dette er en vuggesang-favoritt for mange. Denne koselige sangen faller i smak hos de fleste barn og voksne.

RELATERTE BØKER