Visuell analyse

Visuell analyse - Erik Mørstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Mørstad
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Visuell analyse.pdf
ISBN
5607317396663

BESKRIVELSE

Boken forklarer hvordan man går frem ved analyse av et kunstverk eller en bygning. De enkelte sidene ved analyseteknikk - beskrivelse, karakteristikk og tolkning - blir utdypet. Videre belyses forskjellen mellom formanalyse, innholdsanalyse og kontekstanalyse. I et eget kapittel blir de mest sentrale analytiske spørsmålene presentert. Boken er en introduksjon til studiet av billedkunst og arkitektur og er egnet for studenter i kunsthistorie og skolen. Med ordliste og bibliografi.

Teorien bak alle tre modellene er imidlertid lik. Visuelle analyser av data gjør det enklere å forstå innholdet. Vi bruker bilder eller grafiske fremstillinger av tall for å raskt sortere informasjon og forstå hva den betyr.

Kjøp boken Visuell analyse av Erik Mørstad (ISBN 9788279350101) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER