Utfinting

Utfinting - Gerard van Gemert | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerard van Gemert
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Utfinting.pdf
ISBN
6647253304753

BESKRIVELSE

Tredje bok i den medrivande serien om fotballgudane. Denne gongen står det endå meir på spel!Stein og Storm har sjansen til å komme med på juniorlandslaget som skal delta i den europeiske fotballmeisterskapen i Barcelona! Samstundes skal Kick '69 spele Champions League-finale i same byen. For å bli valde må gutane vise kva dei kan på banen. Er dei gode nok?Under treningsleiren kjem Stein og Storm på sporet av ein dopingskandale, som vennene deira også blir dregne inn i. Dei vil avsløre dei skuldige, men gjer dei det, risikerer dei også å gå glipp av plassen sin i meisterskapen. Frå nederlandsk ved Anne Lande Peters. Ei kjempemorosam bok. Kan anbefalast til alle som liker fotball. - Tristan (10) Når eg les bøkene i Fotballgudane-serien, kjennest det alltid som om eg er med og opplever det sjølv. - Kick (9) Før likte eg ikkje å lese, men no kan eg ikkje stoppe, takk vere Fotballgudane. - Pieter (11) Les også: Kampen om pokalen Farleg spel

Mellom all hopping og spretting, utfinting av fiender og løsing av finurlige oppgaver blir spillerne presentert en ... Utfinting byr på små og store konfliktar, og Stein og Storm blir nøydde til å gi seg ut på kanten av lova for å finne ei løysing. Keeperen og havet.

Se flere bøker fra Gerard van Gemert. Utfinting (Innbundet) av forfatter Gerard van Gemert. Pris kr 218 (spar kr 31).

RELATERTE BØKER