Ta vare på arvegodset

Ta vare på arvegodset - Ellen Ørnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Ørnes
DIMENSJON
4,67 MB
FILNAVN
Ta vare på arvegodset.pdf
ISBN
6435501492406

BESKRIVELSE

Har du arvet antikviteter? Som du ønsker å vite mer om? -Hva tingene er verdt-Når ble de laget-Hvilken stilepoke tilhører de-Hvordan kan du bruke antikvitetene-Hvordan skal tingene vedlikeholdes-Hvordan steller du gamle tekstiler-Kjøp og salg av antikviteter-Hva oppnår gode priser for tiden-Hva bør du selge nåDette er noen av tingene boken gir svar på. Med mer enn 1000 illustrasjoner og priseksempler får du en grei innføring i antikvitetenes verden, noe som forhåpentligvis gjør at du setter enda større pris på tingene, enten de er arvet eller kjøpt.Boken inneholder kapitler om; Stilhistorie fra renessanse til Historisme.1900-tallet.Bondeantikviteter.Glasshistorie.Tekstiler.Jule- og påskeantikviteter.Priser, tips og vedlikehold. Forfatter Ellen Ørnes har tidligere skrevet fem bestselgere, tre antikvitetsbøker og to antikk/interiørbøker. Hun er også kjent som antikvitetsekspert i NRK's Antikviteter og snurrepiperier, gjennom sine antikksider i Hjemmet, reportasjer i Samler og Antikkbørsen samt andre tidsskrifter. Hun holder foredrag om antikviteter, utfører takseringsoppdrag og vurderer gjenstander for publikum på antikkmesser.

Og vit at vi er mange som vet hvor viktig innsats dere gjør, selv om den fysiske avstanden mellom oss gjør at dere ikke ser oss. Fysioterapeuter som står på for elevene og klarer å overbevise skoleeierne om hvor viktig det er å ta vare på framtida. Nyheter 70 prosent færre pasienter.

Senk skuldrene ... Ta vare på familien; Barn & unge; Dette hjalp meg; Møte med helsetjenesten; Rettigheter. Pårørende har mange rettigheter og oppgaver.

RELATERTE BØKER