Spanske ord på reisen

Spanske ord på reisen - Berit Grønn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Grønn
DIMENSJON
8,29 MB
FILNAVN
Spanske ord på reisen.pdf
ISBN
3164229908695

BESKRIVELSE

Inneholder nyttige ord hentet fra turistens hverdag og uttaleregler. Her er også praktiske opplysninger om mål, vekt og valuta, om hva man bør vite når man leier bil, må til lege/tannlege osv. Boken har dessuten kartoversikt over landet og bykart over de sentrale byene.

Vår historierike reise begynner i den pulserende hovedstaden Madrid og går gjennom noen av Spanias aller vakreste landskap. reise på spansk. Vi har 20 oversettelser av reise i bokmål-spansk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Inkludert i kurset. Hovedpunkter. Perfektum på norsk, men ikke på spansk Når man på spansk ønsker å uttrykke at noe har pågått en tid og fremdeles pågår, bruker man ikke perfektum slik som på norsk.

RELATERTE BØKER