Sommer med Prøysen

Sommer med Prøysen - Alf Prøysen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Sommer med Prøysen.pdf
ISBN
7964254570046

BESKRIVELSE

Møt sommeren med Prøysen for de minste. Denne lydboka er både en fin introduksjon til Prøysens frodige verden og et hyggelig gjenhør for dem som allerede er glad i Teskjekjerringa, Helene harefrøken, Geitekillingen og de andre kjente og kjære skikkelsene.Lydboka inneholder:1. Soltrall, 2. Alle tiders gullhøne, 3. Helene Harefrøken, 4. Geitekillingen som kunne telle til ti, 5. Blåbærturen, 6. Skolelæreren og myggene, 7. Lille måltrost, 8. Teskjekjerringa lærer å svømme.

Alf Prøysen; Espen Reboli Bjerke (Musiker) ; Espen Reboli Bjerke (Oppleser) Møt sommeren med Prøysen for de minste. Denne lydboka er både en fin introduksjon til Prøysens frodige verden og et hyggelig gjenhør for dem som allerede er glad i Teskjekjerringa, Helene harefrøken ... Sommer med Prøysen lydbok.

Alf Prøysen 105 år. I sommer fyller det nye Prøysenhuset 5 år og Alf Prøysen ville fylt 105 år. Alf Prøysen.

RELATERTE BØKER