Som hund og katt

Som hund og katt - Mari Grydeland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Grydeland
DIMENSJON
12,63 MB
FILNAVN
Som hund og katt.pdf
ISBN
1827059996423

BESKRIVELSE

En bok om hundemennesker og kattemennesker og deres kjæledyr. Hvorfor liker noen katter mens andre liker hunder?Hvem er hundemennesker? Hvem er kattemennesker? Hvorfor ble de sånn? Hvorfor liker noen katter, men ikke hunder, og omvendt? Er det arv, miljø eller noe annet som bestemmer hvem som blir hva? På hvilke ulike måter er det å være et hundemenneske eller et kattemenneske en fordel? Og hva synes de om hverandre?Vi har tatt et dypdykk inn i et av de mest meningsfulle og trofaste forhold du kan tenke deg, forholdet mellom menneskene og selskapsdyrene deres. Vi har møtt både kjente og ukjente personer som har fortalt sine sterkeste historier om sine selskapsdyr, hvorfor de elsker dyrene sine så høyt - og funnet ut hvorfor de tror akkurat de endte opp som hundemennesker eller kattemennesker, og ikke omvendt.Mari Christine Grydeland (født 1976) er forfatter, skue- spiller, programleder, journalist og anmelder. Hun har blant annet jobbet i Dagbladet, Dagens Næringsliv, Stella, Elle og NRK, der hun medvirket i flere TV-programmer og i barne- og ungdomsserien Asylet. Grydeland bor i Oslo.Fredrik Skavlan (født 1966) er journalist, programleder og tegner. Han er kjent for talkshowene Først og sist og Skavlan.

Ikke slipp katten ut, uten at du er 100% sikker på at den vil komme inn/hjem om det er kommet hund i hus. Mattilsynet har ansvaret for kontroll av levende dyr som føres inn til Norge. Vi tilbyr en egen hurtigveileder for deg som reiser sammen med hund, katt eller ilder til Norge..

Men det endelige opprøret nærmer seg: Kattene har pønsket ut et komplott som skal gjøre dem til verdens herskere. Kjøp 'Som hund og katt, slik er hunde- og kattemennesker' av Mari Grydeland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788241950575 nye dyre-vedtak ofFentligjort: Kina tar trolig hund og katt av menyen.

RELATERTE BØKER