Sigrid Undset - et liv med blomster

Sigrid Undset - et liv med blomster - Bente Forberg, Bjørn Mølmen, Mari S. Stakston | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Forberg, Bjørn Mølmen, Mari S. Stakston
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Sigrid Undset - et liv med blomster.pdf
ISBN
3517505291592

BESKRIVELSE

- Og jeg hadde egentlig heller aldri tenkt meg at jeg skulle komme til å skrive... Så jeg ville nå, så vidt jeg husker, for det meste bli botaniker eller gartner. Fra Sigrid Undset var liten nøt hun å være i hager, parker og i skogen. Hun plukket blomster og sådde og plantet i potter. I bokhylla hadde hun floraer og hagebøker. Interessen for natur og blomster er tydelig i alt hun skriver. Hennes store glede ble å skape hjemmet og hagen på Bjerkebæk utenfor Lillehammer. Her bodde hun mesteparten av sitt liv, og helt fram til sin død hadde hun nye planer for hvordan hun skulle utvikle hagen. Her fant hun glede og inspirasjon, og her fant hun ro. - Har en glede av blomster, så har en da ialdfald alltid litt trøst om verden er aldrig så full av bekymringer. Med Sigrid Undsets egne ord og med bilder tatt på Bjerkebæk nå, vil denne boka bidra til at vi forstår hvilken plass blomstene og hagen hadde i Sigrid Undsets hverdag. Dikterhjemmet Bjerkebæk er ført tilbake til slik det var da Sigrid Undset levde, og hver sommer er stedet åpent for besøkende. Informativ tekst om Sigrid Undsets liv med natur og blomster, sitater fra romaner og artikler og et overflødighetshorn av bilder fra hage og hus gjennom hele året. Forfattere: Bente Forberg og Mari Stakston Fotograf: Morten Brun Blomsterpresentasjoner ved Bjerkebæks gartner: Bjørn Mølmen Blomsterbidrag også av Finn Schjøll

(Hus, Hage & Interiør) listet siden 24.04.2020 19:37 - Og jeg hadde egentlig heller aldri tenkt meg at jeg skulle komme til å skrive... Så jeg ville nå, så vidt jeg husker, for det meste bli botaniker eller gartner.

Hun skapte sin egen store og innholdsrike hage ut av ei steinrøys på Bjerkebæk. I romaner, artikler og brev maler hun blomster og natur med ord så vi kan se det hele for oss. Sigrid Undset - et liv med blomster Bente Forberg.

RELATERTE BØKER