Safari 3; lesebok A

Safari 3; lesebok A - Kåre Kverndokken, Jannike Ohrem Bakke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Kverndokken, Jannike Ohrem Bakke
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Safari 3; lesebok A.pdf
ISBN
7962419606918

BESKRIVELSE

En reise til lesemestring og opplevelse Safari 3.7 består av to lesebøker for hvert trinn, med et felles lesehefte til begge bøkene. Tekstene er hentet både fra den norske og den globale tekstkulturen og følges av oppgaver som styrker lesekompetansen på flere plan. Elevene vil kunne reflektere over innhold, virkemidler og forskjellige måter å lese en tekst på. De blir også introdusert for ulike arbeidsmåter knyttet til gjenfortelling, lesestrategiske valg, bildeforståelse og arbeid med muntlige tekster og fremføring.

Safari 3-7 er Gyldendals nye leseverk. Her finnes et bredt utvalg av skjønnlitterære tekster og saktekster hentet fra den nasjonale og globale tekstkulturen.Tekstutvalget skal ... Lesebok i norsk for 3.

Safari 3-7 består av to lesebøker for hvert trinn, med et felles lesehefte til begge bøkene. Tekstene er hentet både fra den norske og den globale tekstkulturen og følges av oppgaver som styrker lesekompetansen på flere plan. I Safari 1-2 blir elevene kjent med bokstavene, starter utlytting av lyder og får den første skrivetreningen.

RELATERTE BØKER