Pappskallene

Pappskallene - Paul Fleischman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Fleischman
DIMENSJON
7,78 MB
FILNAVN
Pappskallene.pdf
ISBN
7173937454349

BESKRIVELSE

Frøken Knokkelknus bærer navnet sitt med rette. Det er ikke den ting hun ikke gjør for å plage de stakkars elevene sine. Men når hun konfiskerer porselenskatten som Dynga har tenkt å gi moren sin i presang, har hun gått over streken. Pappskallene samler alt de har av klokskap og ferdigheter og røver katten tilbake. Gjennomillustrert i tegneseriestil, med stor og leselig skrift.

Boken handler om en virkelig fæl lærer som heter Frøken Knokkelknus. Hun kaller elevene for «Pappskallene» og hun gir seg selv gullstjerner hver gang hun klarer å ta noe fra elevene.

Spiderboy pekes straks ut som den skyldige og kastes i fengsel. Einstein og de andre må ... Frøken Knokkelknus bærer navnet sitt med rette.

RELATERTE BØKER