Norsk for yrkesfag 2

Norsk for yrkesfag 2 - Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal
DIMENSJON
8,20 MB
FILNAVN
Norsk for yrkesfag 2.pdf
ISBN
1025116433500

BESKRIVELSE

Læreboka Norsk for yrkesfag 2 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa. Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Appellerende bilder, ryddige sider, klar layout og friske farger bidrar også til å gjøre lærestoffet lett tilgjengelig for elevene. Norsk for yrkesfag legger stor vekt på å formidle norskfaget til elever på ulike faglige nivåer. For eksempel tilbys "Kapitlet i korttekst", en kort oppsummering foran hvert kapittel av fagstoffet som skal behandles. Tekstsamlingen er stor og variert med et rikt utvalg av sakprosa og skjønnlitteratur. Her finner du både klassiske og nyere tekster. Flere av tekstene er lettleste, og noen tekster er knyttet til ulike yrkesfagmiljøer. Før hver tekst i tekstsamlingen står en førlesningsoppgave, kalt "Før du leser".

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Norsk for yrkesfag 1 & 2 av Cecilie Gitmark, Mette Haraldsen, Rune Krogh Nøstdal (ISBN 9788203348129) hos Adlibris.com.

Læreboka Norsk for yrkesfag 1 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa.Det er lagt stor vekt på at språket skal være klart og konsist, og at både tekst og oppgaver skal ha en tydelig differensiering. Norsk for yrkesfag vg2 : studiebok Signatur er skrevet for elever som tar norsk for yrkesfaglig utdanningsprogram Vg1 og Vg2 etter revidert læreplan fra 2013. Verket er enkelt og oversiktlig, og gir et godt grunnlag for å kunne gå videre med norsk påbygging i Vg3. Forlagets omtale: Læreboka Norsk for yrkesfag 2 går «rett på sak» og inneholder en tekstmengde som er overkommelig for målgruppa.

RELATERTE BØKER