Mord på første klasse

Mord på første klasse - Robin Stevens | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robin Stevens
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Mord på første klasse.pdf
ISBN
4994940671561

BESKRIVELSE

Da Daisy Wells og Hazel Wong ferierer om bord på den berømte Orientekspressen, skjønner de fort at de andre passasjerene på første klasse har noe å skjule.Så lyder et skrik fra en av kupéene, og en rik arving blir funnet død. Daisy og Hazel står overfor sin vanskeligste sak hittil. I tillegg må de konkurrere mot en rekke andre sporhunder som er like bestemt på å oppklare saken.

I tillegg må de konkurrere mot en rekke andre sporhunder som er like bestemt på å oppklare saken. Mord på første klasse . Stevens, Robin.

Daisy og Hazel står overfor sin vanskeligste sak hittil. Kjøp Mord på første klasse fra Norske serier Da Daisy Wells og Hazel Wong ferierer om bord på den berømte Orientekspressen, skjønner de fort at de andre passasjerene på første klasse har noe å skjule. Så lyder et skrik fra en av kupéene, og en rik arving blir funnet død. Mord på første klasse.

RELATERTE BØKER