Kunsten å inhalera ; Flyt

Kunsten å inhalera ; Flyt - Ingelin Røssland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingelin Røssland
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Kunsten å inhalera ; Flyt.pdf
ISBN
5660772351491

BESKRIVELSE

Kunsten å inhalera: Anette er snart 16 år og bur i den mest avsidesliggande bygda på ei lita øy. Saman med venninna Christin har Anette som nyttårsløfte å byrja både å røyka og drikka, dei vil bli to av dei tøffe. Anette vil også kysse høge, mørke Bobby, og med sin rappkjefta stil klarar Anette å oppnå det meste ho sett seg føre. Flyt: Anette har alt, pluss ein kjærast som ho ikkje eingong vil ha. Eller vil ho ha han likevel? Det veit ho ikkje. Det er i det heile tatt mykje Anette ikkje er heilt sikker på både når det gjeld kjærasten Fredrik, ekstypen Bobby, livet, skulen og han rare guten i tredje gym. Men på sin rappkjefta og frekke måte utforskar ho uredd livet, og seier ikkje nei verken til fest eller rus. Ho har full kontroll.

Ser opp p stjerneregnet fr rakettane Du har ikke noen venner som leser denne boka. Bli den frste Forfattere.

Anmeldelsen forklarer handling, hovedpersoner, tema og gir en vurdering av boken. Bokanmeldelse | Kunsten å inhalera - Studienett.no Pris: 170,-.

RELATERTE BØKER