Kongen; Harald V av Norge

Kongen; Harald V av Norge - Per Egil Hegge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Hegge
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Kongen; Harald V av Norge.pdf
ISBN
8323444007879

BESKRIVELSE

Ti år etter suksessen HARALD V, har Per Egil Hegge revidert standardverket om folkekongen. Den opprinnelige utgaven ble skrevet i tett samarbeid med regenten selv, og med bakgrunn i utallige samtaler med hans venner og fortrolige. Nyutgaven har ny billedredaksjon og et fyldig tillegg, der blant annet kongehusets rolle under 22 juli-terroren og Slottets nye åpenhet belyses. KONGEN gir et unikt og innsiktsfullt portrett av familiemannen, monarken og mennesket Harald den femte.

Lik faren sin vart han signa i Nidarosdomen i Trondheim.. Kongen er øvste leiaren for Den norske kyrkja og øvstkommanderande for den ... Slottet opplyser om at kong Harald ikke blir skrevet ut av sykehuset i dag etter at han ble innlagt på Rikshospitalet på onsdag. Kongen i nyttårstalen: - Av og til er ikke livet til å holde ut Kong Harald minnes Ari Behn og ønsker at «håpet må bære oss alle inn i det nye året».

17. januar 1991 døydde kong Olav, og Harald vart då ny konge.

RELATERTE BØKER