Kaptein Sabeltann og Pinky på den forheksede øya

Kaptein Sabeltann og Pinky på den forheksede øya - Terje Formoe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Formoe
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Kaptein Sabeltann og Pinky på den forheksede øya.pdf
ISBN
7676943535001

BESKRIVELSE

I Abra påstår en trollkvinne at Den Gylne Tiger befinner seg på øya Gral og Pinky får et skattekart av henne. Når Kongen på Havet lukter gull, kan ingenting stanse ham. Med Pinky og Sunniva ombord setter Den Sorte Dame kursen mot Den forheksede øya. Der hersker Greven av Gral med sine tjenere Grisk, Slu og Grufull. Planen til Greven av Gral er å fange Kaptein Sabeltann og bli den nye herskeren av alle hav. Kaptein Sabeltann blir fanget, og Pinky og Sunniva må forsøke å redde kapteinen.

Greven av Gral med sine tjenere Grisk, Slu og Grufull vil ved hjelp av heksa Miriam av Gral prøve å lokke Kaptein Sabeltann fra sin borg over sjørøverlandsbyen Abra, på øya Det usynlige land, til Gral, på Den forheksede øya.Lokkematen er en stor sabeltanntiger i rent gull. Planen til Greven av Gral er å fange Kaptein Sabeltann og bli den nye herskeren av alle hav. Pinky grubler stadig på hvor faren hans, Morgan, er blitt av.

Musikken fra forestillingen ble særlig populær i 1992 og 1993, og det har siden kommet flere teaterforestillinger og barneplater, en mengde bøker, blader filmer og andre spin-off-produkter med kaptein ... Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya. Sangene; Licensed to YouTube by ...

RELATERTE BØKER