Jeg kan

Jeg kan - Ragnhild Andreassen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnhild Andreassen
DIMENSJON
12,11 MB
FILNAVN
Jeg kan.pdf
ISBN
5412018627247

BESKRIVELSE

Jeg kan vil bestå av Lesebok A1, Lesebok A2, Arbeidsbok A1, Arbeidsbok A2, Nettressurs for deltaker og lærer med oppgaver, lytteøvinger, lydstoff og mye annet. Lesebok og Arbeidsbok for A1 er allerede i salg. De andre komponentene er under arbeid. Gleder du deg til verket er komplett eller har spørsmål om komponenter i salg? Ta kontakt med [email protected], så holder vi deg oppdatert. Jeg kan er et læreverk på spor 1 som dekker målene i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) på nivå A1 og A2. Læreverket er et spennende og nyskapende alternativ for deltakere med lite lese- og skriveerfaring. Jeg kan har først og fremst et muntlig fokus, og inneholder mange eksempler på hverdagsspråk og autentisk materiale. Dette legger til rette for at elevene umiddelbart kan nyttiggjøre seg det de lærer i klasserommet i egen hverdag. Jeg kan Lesebok A1 er svært innholdsrik med tekster, grammatikk, samtaleoppgaver og skriveoppgaver. I den tilhørende arbeidsboka finner elevene mange oppgaver å arbeide med i fellesskap og på egen hånd. Det oppmuntres også til å bruke en egen skrivebok. Gjennom arbeidet med lærestoffet blir elevene i tillegg bedre rustet til å ta norskprøven.

Da jeg jobbet frivillig i Italia bodde jeg sammen med andre ungdommer fra hele verden, og kveldene brukte vi til å lære hverandre å lage mat fra våre hjemland. "Jeg kan!" er et system laget for å øke elevenes motivasjon og skape et bedre klassemiljø. Glem de gode, gamle klassereglene, og jobb mot fokusområder i stedet! I dette opplegget fokuserer vi på de tingene vi ønsker å oppnå, strekke oss mot, i stedet for adferd vi ønsker å begrense eller stanse. Nivå 1 Gåten: Jo mer jeg tørker, jo vårete blir jeg.

Lesebok og Arbeidsbok for A1 er allerede i salg. De andre komponentene er under arbeid.

RELATERTE BØKER