Inn i livet 6

Inn i livet 6 - Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Jon Skarpeid, Maria Therkelsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Jon Skarpeid, Maria Therkelsen
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Inn i livet 6.pdf
ISBN
1690656310178

BESKRIVELSE

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008. Ressursboka er oversiktleg og lett å bruke. Boka tek kronologisk for seg alle oppslaga i elevboka og kjem med nyttig informasjon og praktiske tips til undervisninga. Her får du forklaringar, forslag til undervisningsopplegg, oppgåver og aktivitetar. Vi gir ulike tips til korleis ein kan gjennomføre den filosofiske samtalen og konkrete opplegg for arbeid med musikk, illustrasjonar og bilete frå bøkene. I tillegg er det sett opp kva mål i læreplanen som blir dekte, og kva for ferdigheiter elevane blir trena i. Oppgåvene i ressursboka har ulik vanskegrad. I tillegg har ressursboka mange kopioriginalar og eit eige metodekapittel. Ressursboka inneheld forteljingar og høgtlesingstekstar. Forteljingane er både språkleg og innhaldsmessig tilpassa aldersgruppa, og ein finn forslag til undervisningsopplegg og oppgåver knytte til tekstane.

På hvert årstrinn arbeider elevene med ulike tema innenfor alle religioner og livssyn. På den måten ser elevene at det er mye som er likt i de ulike trosretningene, men at det også er forskjeller. CD: Inn i livet 5-7 Ikkje-religiøs musikk Biletmiksar I biletmiksaren kan du dra objekt inn i ramma, flytte dei rundt, gjere dei større eller mindre, rotere og spegelvende dei. Inn i livet er utarbeidet etter lreplanen fra 2008.

Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv p religioner, livssyn og etikk. Elevboka er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert p en likeverdig mte.

RELATERTE BØKER