I byen

I byen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
I byen.pdf
ISBN
8556953742340

BESKRIVELSE

32 urbane illustrasjoner i samme nydelige retrostil som Dyrene. Nydelige bymotiver. Et must for alle Ingela-fans! Ingela P. Arrhenius er en svensk illustratør og grafisk designer. Hun har utgitt mange populære bøker for barn i Sverige og i utlandet. Ingela er kjent for sin fargerike retrostil med inspirasjon fra 50- og 6o tallet. Hennes nydelige mønstre finner man igjen i plakater, tapeter, leker, serviser og bøker.

Ekstremtemperaturer blir forsterket i byer. Bykjernene blir som varmeøyer, hvor byområder er varmere enn omkringliggende landlige områder.

Det har skjedd etter endring av Lov om kommuner og fylkeskommuner i 1996. Omvisning i utstillingen "Dyr i byen" lørdager og søndager kl. 14.

RELATERTE BØKER