Hjelp barna med biologi, fysikk og kjemi

Hjelp barna med biologi, fysikk og kjemi - Carol Vorderman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carol Vorderman
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Hjelp barna med biologi, fysikk og kjemi.pdf
ISBN
3400695324617

BESKRIVELSE

Ideell for foreldre og lærere som trenger en kjapp innføring i stoffet, vil friske opp gamle kunnskaper eller skaffe seg en kjapp oversikt over bredden i det store fagfeltet.En god forståelse av naturfag blir bare viktigere og viktigere for å klare seg vårt høyteknologiske samfunn. Sliter barna med leksene? Syns du det er vanskelig å henge med på det de lærer på skolen? Denne boka er akkurat det enhver frustrert forelder trenger. Den friske tilnærmingen med fargerike diagrammer og illustrasjoner, kombinert med trinnvise forklaringer, gjør naturfagene lettere å forstå enn noensinne. Boka dekker de vesentlige temaene i naturfag på ungdomsskolen, men dekker også de sentrale emnene i biologi, kjemi og fysikk på videregående nivå.

Forøvrig er jeg enig med Bankhvelv når det gjelder fysikken. Forstår du matten, ville jeg også valgt fysikk. Serie: Hjelp barna.

Hjelp barna med studieteknikk. Kjøp Hjelp barna med biologi, fysikk og kjemi fra Norske serier Ideell for foreldre og lærere som trenger en kjapp innføring i stoffet, vil friske opp gamle kunnskaper eller skaffe seg en kjapp oversikt over bredden i det store fagfeltet. En god forståelse av naturfag blir bare viktigere og viktigere for å klare seg vårt høyteknologiske samfunn. Jeg underviser i matte, fysikk, kjemi og biologi på vgs.

RELATERTE BØKER