Gøy å lese

Gøy å lese - Turid Fosby Elsness | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Turid Fosby Elsness
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Gøy å lese.pdf
ISBN
8244559024196

BESKRIVELSE

I småbøkene Lesestart introduseres bokstavene gradvis, slik at tekstene består av bare kjente bokstaver. Bokstavene innføres i en slik rekkefølge at elevene raskt får møte korte, lydrette og høyfrekvente ord. I de tidligere bøkene har elevene møtt bokstavene S, I, L, V, E, A, R, T, O, N, F, Å, M, G, K,U, D, Y og H. Her introduseres de resterende bokstavene i alfabetet, nemlig J, P, Ø, B, Æ, C, Q, W, X, Z. Mange av tekstene i Lesestart innebærer enkle oppgaver, som for eksempel å peke ut en bestemt illustrasjon eller svare på spørsmål med utgangspunkt i illustrasjonene. På den måten vil det fremgå om elevene har lest teksten med forståelse eller ikke. Lesenivå vises med ugler på baksiden av hvert hefte. Lesheftene for 1.-4. trinn ligger på uglenivå 1 til 11, mens 5.-7. trinn har fra 12 til 16 ugler. Gøy å lese er merket med 4 ugler.

mai tog unntatt Jane, hun var fane. Alle barna kikket inn i akvariet unntatt Knut, han tittet ut.

Denne serien tar for seg feer, havfruer og trolldom - men også vennskap og det å begynne å vokse opp. Les mer om Drømmejentene-serien Zeppelin leseserie - Gøy å lese, bm Published on May 22, 2013 I småbøkene Lesestart introduseres bokstavene gradvis, slik at tekstene består av bare kjente bokstaver. Lær norsk ved å se, lytte, lese og gjøre oppgaver.

RELATERTE BØKER