Gresshoppen som ikke kunne spille

Gresshoppen som ikke kunne spille - Bente Østbø Maribu | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Østbø Maribu
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Gresshoppen som ikke kunne spille.pdf
ISBN
5234519386979

BESKRIVELSE

Pili Pablo er en gresshoppe som bor på øya Tabarca i Spania. Denne søte gresshoppen er ikke helt som de andre, han mangler nemlig en fot. De andre gresshoppene koser seg med sitt og sine, og tenker ikke så mye over denne litt sære Pili Pablo. Alle unntatt den gamle gresshoppen Augusto. Han gjør en stor oppdagelse som kommer til å forandre Pili Pablos liv. Bente Østbø Maribu (f. 1973) bor på Hundvåg i Rogaland. I 2013 ga hun ut en stor håndtegnet farge- og malebok. Gresshoppen som ikke kunne spille er hennes første barnebok.

Gresshoppen som ikke kunne spille er hennes første barnebok. Pili Pablo er en gresshoppe som bor på øya Tabarca i Spania. Denne søte gresshoppen er ikke helt som de andre, han mangler nemlig en fot.

... Vær alltid du så høy som det naturlig er for kroppen.

RELATERTE BØKER