God i norsk

God i norsk - Guro Skeie Vik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Skeie Vik
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
God i norsk.pdf
ISBN
4370793236063

BESKRIVELSE

"God i norsk på jobben" er laget for dem som har praksis på en arbeidsplass. Godt samspill mellom praksiselev, ledere, kollegaer, lærere og andre kontaktpersoner er viktig for å få det beste ut av praksisperioden. Boka kan brukes aktivt inn i dette samspillet.Hensikten er å lære et levende norsk slik det snakkes rundt om på arbeidsplassene. Språket er grunnleggende A1/A2-nivå.

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken God i norsk 1: arbeidsbok A1/A2 av Lena Berg, Jannecke Hofset (ISBN 9788203401374) hos Adlibris.com.

Lær norsk 102 A1-C1: Norsk intonasjon, melodi i det norske språket. - ... God i norsk er et begynnerverk i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere på spor 2 og 3.

RELATERTE BØKER