Fiskeanatomi

Fiskeanatomi - Harald Kryvi, Trygve Poppe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Kryvi, Trygve Poppe
DIMENSJON
9,52 MB
FILNAVN
Fiskeanatomi.pdf
ISBN
4983940390863

BESKRIVELSE

Boken beskriver fiskenes ytre og indre anatomi, med hovedvekt på benfisk (teleoster). De viktigste sykdommene innen hvert organsystem er også omtalt. I tillegg er det kapitler om anatomiske forhold hos bruskfisk, kjeveløs fisk og fiskenes opprinnelse og systematikk. Målgruppene er veterinærer, fiskehelsebiologer, fiskebiologer, og ansatte i fiskenæringen. Harald Kryvi er professor emeritus i zoologisk anatomi på Institutt for biologi, UiB. Han har særlig forsket på utvikling av muskulatur og skjelettsystem hos fisk, og har mottatt Meltzerprisen og Bonnevieprisen for god forskningsformidling. Han er æresmedlem i Norsk biologforening. Kryvi er også aktiv som kunstner, og er kjent for sine anatomiske kobberstikk. Trygve Poppe er professor i fiskesykdommer ved NMBU Veterinærhøgskolen siden 1990, og har særlig arbeidet med patologi og fiskevelferd. Han er forfatter/medforfatter til flere lærebøker, og har mottatt Pegasusprisen og VESOs formidlingspris for god kunnskapsformidling. .

Heftet / 2016 / Bokmål 649,-565,-Levering 2-6 dager Antall. Legg i handlekurv.

Målgruppene er veterinærer ... Kjøp 'Fiskeanatomi' av Harald Kryvi fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245017694 Fiskeanatomi Fiskeanatomi Kryvi, Harald - Totland, Geir K.

RELATERTE BØKER