Europeere

Europeere - Simen Ekern | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simen Ekern
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Europeere.pdf
ISBN
2675565101972

BESKRIVELSE

Den økonomiske krisen er utgangspunktet for en reise rundt i Europa som dreier seg om krisepakker og redningsfond, men først og fremst om de konkrete konsekvensene av problemene i EU. Det handler om folk som mister jobben, velgere som mister håpet og om intellektuelle som mister oversikten. Dette er et stykke samtidshistorie som skildrer hva Europa er og kan være i første halvdel av det 21. århundret.

I begynnelsen gjaldt konvensjonen kun for europeere som hadde flyktet før 1951 (i praksis for flyktninger etter andre verdenskrig.) De første mennesker kom til Amerika fra Sibir for kanskje 30-40 000 år siden. Kanskje så tidlig som 12 000 f.Kr.

Vår pris 363,- Spar 36,-Veil. pris: 399,- (Innbundet) Fri frakt! Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager.

RELATERTE BØKER