Europeere

Europeere - Simen Ekern | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Simen Ekern
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Europeere.pdf
ISBN
6264474831094

BESKRIVELSE

Den økonomiske krisen er utgangspunktet for en reise rundt i Europa som dreier seg om krisepakker og redningsfond, men først og fremst om de konkrete konsekvensene av problemene i EU. Det handler om folk som mister jobben, velgere som mister håpet og om intellektuelle som mister oversikten. Dette er et stykke samtidshistorie som skildrer hva Europa er og kan være i første halvdel av det 21. århundret.

Bestrider systematisk utryddelse av jøder Flyktningkonvensjonen vedtatt av FNs generalforsamling 28. juli 1951, og trådde i kraft 22.

Simen Ekern. Om forfatteren; Utdrag (pdf) Kampen om Europas framtid er både intens, skremmende og underholdende, og i Ekerns glimrende bok møter vi hovedpersonene.

RELATERTE BØKER