Den lille magi- og trolldomsboka

Den lille magi- og trolldomsboka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Den lille magi- og trolldomsboka.pdf
ISBN
8089605348387

BESKRIVELSE

Eventyr, fortellinger og dikt om en fantasiverden full av spenning, grøss og uforklarlige hendelser. Her vrimler det av spøkelser, draker, hekser og troll: Bro, bro brille, Den magiske fingeren av Roald Dahl , Pulverheksa får besøk av Ingunn Aamodt, Draken med de røde øynene av Astrid Lindgren, Når det knirker i porten av Inger Hagerup, Tornerose av Brødrene Grimm, Mirabell av Astrid Lindgren, Kinas lille keiser av Michel Amelin, Frøken Mosekvist og det flyvende teppe av Fam Ekman, Alvene av André Bjerke, Abdis eventyr av Madonna, Den siste draken av Edith Nesbit, Trollmors voggesang av Margit Holmberg, Spøkelseshuset av Kicki Stridh, I huset bortenfor av Inger Hagerup, Melisande av Edith Nesbit.

Boka inneholder eventyr, fortellinger og dikt om en fantasiverden full av spenning, grøss og uforklarlige hendelser, hentet fra Aschehougs serie De store.. Kjøp Den lille magi- og trolldomsboka fra Bokklubber Eventyr, fortellinger og dikt om en fantasiverden full av spenning, grøss og uforklarlige hendelser. Her vrimler det av spøkelser, draker, hekser og troll: Bro, bro brille, Den magiske fingeren av Roald Dahl , Pulverheksa får besøk av Ingunn Aamodt, Draken med de røde øynene av Astrid Lindgren, Når det knirker i porten av Inger ... Pris: 129,-.

Konger og prinsesser har dem ofte ved sitt bord. Den Store magi og trolldomsboka by Anne Kristin Lande, Stig Nordnes, Harald Nordberg Unknown, 335 Pages, Published 2008: ISBN-10: 82-525-6919-6 / 8252569196 ISBN-13: 978-82-525-6919-3 / 9788252569193: Den lille magikeren. Foto: EPA/Scanpix.

RELATERTE BØKER