Den andre forsvinninga

Den andre forsvinninga - Kjersti Annesdatter Skomsvold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Annesdatter Skomsvold
DIMENSJON
4,2 MB
FILNAVN
Den andre forsvinninga.pdf
ISBN
1945339875501

BESKRIVELSE

"Da jeg lå våken av reisefeber i natt, tenkte jeg at det er det samme i meg som vil sove, som gjør at jeg ikke får sove, og det er det samme i meg som vil være i verden, som gjør at jeg lukker meg ute fra verden, og det er det samme i meg som ikke vil skrive, som gjør at jeg skriver".Kjersti Annesdatter Skomsvold er en av de viktigste stemmene i nyere norsk litteratur. Da hun begynte å skrive for femten år siden, visste hun ikke hva det ville si å være forfatter, men hun visste at hun måtte skrive en roman, hun hadde ikke noe valg. For Skomsvold handler skrivingen om løsrivelse og lengsel etter noe annet. Å lese og skrive er et forsøk på å utvide verden. Med utgangspunkt i hvor hun befinner seg, i livet og i forfatterskapet, reflekterer Skomsvold over hvorfor hun skriver, hva stedet har å si for det som blir skrevet, og hva det vil si å skrive sant. I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving. Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om det å skrive, det å lese.

SPLIT TOOTH av Tanya Tagaq 4. DET GRÅDIGE HJERTET av Bjørg Vik 5.

"33" er en mirakuløs roman om øyeblikkene hvor alt blir helt annerledes. Lørenskog-forsvinningen: Familien plages av bløffmakere. Familien til savnede Anne-Elisabeth Hagen venter desperat på ny kontakt med de mulige kidnapperne. Den ukjente Sigrid Undset.

RELATERTE BØKER