Den andre forsvinninga

Den andre forsvinninga - Kjersti Annesdatter Skomsvold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Annesdatter Skomsvold
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Den andre forsvinninga.pdf
ISBN
7977726168683

BESKRIVELSE

"Da jeg lå våken av reisefeber i natt, tenkte jeg at det er det samme i meg som vil sove, som gjør at jeg ikke får sove, og det er det samme i meg som vil være i verden, som gjør at jeg lukker meg ute fra verden, og det er det samme i meg som ikke vil skrive, som gjør at jeg skriver".Kjersti Annesdatter Skomsvold er en av de viktigste stemmene i nyere norsk litteratur. Da hun begynte å skrive for femten år siden, visste hun ikke hva det ville si å være forfatter, men hun visste at hun måtte skrive en roman, hun hadde ikke noe valg. For Skomsvold handler skrivingen om løsrivelse og lengsel etter noe annet. Å lese og skrive er et forsøk på å utvide verden. Med utgangspunkt i hvor hun befinner seg, i livet og i forfatterskapet, reflekterer Skomsvold over hvorfor hun skriver, hva stedet har å si for det som blir skrevet, og hva det vil si å skrive sant. I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalgte forfattere til å skrive om lesing og skriving. Enkelte tekster kan være oversatt eller utgitt i andre sammenhenger. Felles for alle tekstene i serien er at de sier noe vesentlig og særegent om det å skrive, det å lese.

Logg inn for å reservere. Reservere Detaljert informasjon.

Utviklet i samarbeid med Tromsø kommune ved LGA - Skolenes It-Senter Søk på bøker er nå begrenset til dette biblioteket (3519 bøker / 3606 eksemplarer) Fortsett... Sett dette som mitt standard bibliotek Forfatter: Skomsvold, Kjersti Annesdatter; Tittel: Den andre forsvinninga; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: 839.8248 S; Klassifikasjon: 839.8248 Mer informasjon om Den andre forsvinninga; Relatert informasjon; Du må være innlogget og ha et lånerkort hos Gjesdal for å kunne reservere denne tittelen.

RELATERTE BØKER