Arkitektarbeid

Arkitektarbeid - Tarald Lundevall | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tarald Lundevall
DIMENSJON
3,2 MB
FILNAVN
Arkitektarbeid.pdf
ISBN
7518897616563

BESKRIVELSE

Profesjonskunnskap gjør overgangen fra arkitektstudier til en turbulent arbeidsverden lettere. Bokas hensikt er å gjøre studenter og yngre arkitekter fortrolige med de vanligste oppgaver, prosesser, begreper og verktøy arkitekten møter. Forfatteren, Tarald Lundevall, beskriver den utøvende arkitektens rolle i samfunnet og i typiske oppdragssituasjoner og gjennomgår offentlig- og privatrettslige rammebetingelser for utøvelse av faget. Han legger stor vekt på kommunikasjon; arkitektens evne til å kommunisere godt er avgjørende for å lykkes profesjonelt. Arkitektene har en særskilt viktig oppgave i å formulere og deretter forme produkter og prosesser på en måte som også synliggjør samfunnets kulturelle verdier. Disse utfordringene er ikke blitt mindre i en globalisert, kompleks og dynamisk verden. Forfatteren beskriver slike utfordringer og peker på nye arkitektroller som skapes i endringsprosessen. Det er tidligere utarbeidet svært lite læremateriell i Norge om profesjonskunnskap for arkitekter. Denne boka er basert på Tarald Lundevalls brede erfaringer både som offentlig ansatt og privatpraktiserende arkitekt, fra Vesterålen til Egypt. Tarald Lundevall er partner i Snøhetta og professor ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.

Profesjonskunnskap gjør overgangen fra arkitektstudier til en turbulent arbeidsverden lettere. Bokas hensikt er å gjøre studenter og yngre arkitekter fortrolige med de vanligste oppgaver, prosesser, begreper og verktøy arkitekten møter.

Arkitektarbeid kan være ren veiledning, tegning av hus, hytter, garasjer, hagestuer, tilbygg, påbygg, innredning, fargerådgivning. Arkitektarbeid Østlandet - arkitektbyrå, arkitekt, architect, hus, komplette byggesøknader, arkitektoppdrag, perspektivtegning, hustegning, konsulentkontor, nybygg ... Caset med det fiktive selskapet går gjennom hele programmet og viser praktisk bruk av ferdigheter i arkitektarbeid under en typisk ettårig syklus. Før kursstart skal du som deltakende gjennomgå en introduksjon i form av selvstudium som tilbys på nettet.

RELATERTE BØKER