Vi kan lese

Vi kan lese - Odd Haugstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Haugstad
DIMENSJON
12,12 MB
FILNAVN
Vi kan lese.pdf
ISBN
3502901562914

BESKRIVELSE

Leseverket er en videreføring av abc-verket ABC-en for 2. klasse. Hovedsiktemålet er å videreutvikle de lesetekniske ferdighetene elevene tilegnet seg i 2. klasse, dernest er det viktig å skape leseglede. Tre hovedpersoner går igjen i boka. Disse forteller til leseren det de opplever, og i løpet av året blir leseren presentert for de fire årstidene, en del yrker og det er tatt med temaer fra by, land, sjø og fjell. Dikt, rim og regler er jevnt spredd utover hele boka, og på slutten er det tatt med kjente folkeeventyr.

Et eksempel er at foreldre skal snakke med barna om bøkene før begynner å lese dem, for eksempel hva barna tror bøkene handler om. Kjøp 'Vi kan lese, 3. klasse, arbeidsbok 1' av Odd Haugstad fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi lærer Norge å lese. Bestill Odd Haugstad sine anerkjente leseverk.

RELATERTE BØKER