Tillit i stedet for dominans

Tillit i stedet for dominans - Marlitt Wendt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marlitt Wendt
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Tillit i stedet for dominans.pdf
ISBN
4249528319853

BESKRIVELSE

Marlitt Wendt: Tillit i stedet for dominans Her avkles misforståelsen om nødvendigheten av dominans som preger mye av hestetreningen i store deler av verden. I stedet for presenteres et vennskapskonsept som et etisk alternativ. Boka spenner over et stort felt, fra flokkadferd via tanken om rangordning til moderne læringsteori. Av innholdet: Hesten - mer enn et flokkdyr; Lappeteppefamilien - den klassiske flokkstrukturen og dens variasjoner; Navn og rang - hestens sosiale struktur; Hvordan hester kommuniserer med hverandre - og med mennesker; Myten om dominans - i lys av nyere atferdsforskning; Vær rettferdig mot hesten - gjør hestens liv bedre; Når hesten blir misforstått - hva gjør vi feil? Vennskap og tillit i stedet for dominans - det usynlige båndet. Marlitt Wendt er opptatt av hvordan vi forstår, behandler og trener våre firbeinte venner. Hun holder foredrag og seminarer om alternative treningsmetoder og kreativ intelligenstrening av hester. Hun er adferdsforsker og har publisert en rekke artikler og bøker, blant annet "Hvordan hester føler og tenker" som er utgitt på flere språk.

Og hvis der skal lidt forandring til for jer begge, så er det altid et hit hos fyren, hvis man investerer i noget frækkere undertøj, end det man plejer at gå rundt i - Evt. et kostume der udviser lidt autoritet (fx politibetjent, fængselsbetjent, hot nurse.. Forvaltere av tillit.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Kjøp Tillit i stedet for dominans fra Tanum ISBN 9788244201094 Marlitt Wendt: Tillit i stedet for dominans Her avkles misforståelsen om nødvendigheten av dominans som preger mye av hestetreningen i store deler av verden. I stedet for presenteres et vennskapskonsept som et etisk alternativ. ISBN 9788244201094 Marlitt Wendt: Tillit i stedet for dominans Her avkles misforståelsen om nødvendigheten av dominans som preger mye av hestetreningen i store deler av verden.

RELATERTE BØKER