Tillit i stedet for dominans

Tillit i stedet for dominans - Marlitt Wendt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marlitt Wendt
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Tillit i stedet for dominans.pdf
ISBN
1512989266557

BESKRIVELSE

Marlitt Wendt: Tillit i stedet for dominans Her avkles misforståelsen om nødvendigheten av dominans som preger mye av hestetreningen i store deler av verden. I stedet for presenteres et vennskapskonsept som et etisk alternativ. Boka spenner over et stort felt, fra flokkadferd via tanken om rangordning til moderne læringsteori. Av innholdet: Hesten - mer enn et flokkdyr; Lappeteppefamilien - den klassiske flokkstrukturen og dens variasjoner; Navn og rang - hestens sosiale struktur; Hvordan hester kommuniserer med hverandre - og med mennesker; Myten om dominans - i lys av nyere atferdsforskning; Vær rettferdig mot hesten - gjør hestens liv bedre; Når hesten blir misforstått - hva gjør vi feil? Vennskap og tillit i stedet for dominans - det usynlige båndet. Marlitt Wendt er opptatt av hvordan vi forstår, behandler og trener våre firbeinte venner. Hun holder foredrag og seminarer om alternative treningsmetoder og kreativ intelligenstrening av hester. Hun er adferdsforsker og har publisert en rekke artikler og bøker, blant annet "Hvordan hester føler og tenker" som er utgitt på flere språk.

Jeg opplever ofte at ryttere sier til meg: Hesten min er grei, MEN slik at vi kan få et godt forhold med gjensidig tillit til hesten vår.. Tillid i stedet for dominans. Behøver vi dominans i træning af heste? I denne bog afliver adfærdsbiolog Marlitt Wendt den udbredte misforståelse af nødvendigheden for dominans som præger vores opfattelse af træning af vore heste.

Nelson Mandelas liv har rommet mange historiske taler og utsagn som vil bli stående i manges minnebok i lang tid. 18 av de 20 dommerne i Høyesterett har sin utdanning fra Oslo. 17 har mesteparten av sin yrkeserfaring derfra, og 12 er oppvokst i området. Tillit skapes derfor gjennom åpenhet og direkte kommunikasjon, ...

RELATERTE BØKER