Til lykke

Til lykke - Danielle Steel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Danielle Steel
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Til lykke.pdf
ISBN
1720351593054

BESKRIVELSE

Hardtarbeidende April lever og ånder kun for sin nyåpnede og moderne restaurant på Manhattan. Tanken på å skaffe seg mann og barn har hun pent skjøvet unna, helt til hun på trettiårsdagen får seg en svært uventet og ikke helt velkommen gave. Med sine mange bestselgere og sitt eget svært populære TV-show er moren, den evigunge Valerie Wyatt, selve dronningen av hjemmeinnredning og god smak. Men tross alle anstrengelser for å skape det perfekte ytre - i dag fyller hun seksti, og det er ingenting hun kan gjøre med det. Jack Adams, den tidligere stjernespilleren i amerikansk fotball, nå ekspertkommentator på TV, har også fødselsdag. Den uforbederlige kvinnebedåreren har planlagt å feire sine femti år i stor stil - men så gir en skiveutglidning i ryggen ham en smertefull påminnelse om at livet ikke er evig. Etter en så uheldig start på dagen ville ingen av de tre bursdagsbarna ha gjettet at lykken er i ferd med å snu - at kjærligheten venter rundt hjørnet og at de beste dagene i livet ligger foran dem ... DANIELLE STEEL er en av verdens mest populære forfattere. Hittil er det solgt over 590 millioner eksemplarer av romanene hennes, som stadig topper bestselgerlistene. Steels bøker blir lest i 47 land og er oversatt til 28 språk.

1 -begeistring, behag, fagnad 2 -3 -flaks, framgang, fremgang Se alle synonymer nedenfor. Annonse.

til fordel for en midlertidig tilværelse på hotell. Se og Hør kan nå avsløre at rockeveteranen og TV-profilen har gått hen og forelsket seg på nytt. Veien til lykke, som nå har kommet ut på 112 språk, har brakt ro til samfunn som var splittet av vold, fred til områder herjet av intern uro, og selvrespekt til millioner av enkeltpersoner - i skoler, fengsler, kirker, på ungdomsskoler og i samfunnssentre. lykke til! godt ønske for en som skal begynne med noe godt ønske for en som skal begynne med noe.

RELATERTE BØKER