Sauen som gikk seg bort

Sauen som gikk seg bort - Nick Butterworth, Mick Inkpen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Butterworth, Mick Inkpen
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Sauen som gikk seg bort.pdf
ISBN
4324872475764

BESKRIVELSE

Historiene Jesus fortalte - Sauen som gikk seg bortJesus var historiens største forteller. Historiene hans var enkle, korte og morsomme, og de skapte gjenkjennelse hos tilhørerne.Sauen som gikk seg bort er fortellingen om jakten på den ene sauen som bonden mangler. På samme måte leter Gud etter oss til han finner oss. Andre bøker i serien: Den kostbare perlenDe to sønneneHuset som var bygd på fjellDe ti sølvpengeneDen lille portenFremmed, men god som gullDen rike bonden

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788271128418 Gud vet hvordan det er å være menneske. Gud er også en som leter etter oss hvis vi roter oss bort og en som gleder seg og holder fest når vi kommer til rette.

Joh 10:11. 5 Og når han har funnet den, legger han den på skuldrene sine og gleder seg.

RELATERTE BØKER