Norske strikketradisjoner

Norske strikketradisjoner - Nina Granlund Sæther | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Granlund Sæther
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Norske strikketradisjoner.pdf
ISBN
2127533619462

BESKRIVELSE

En grundig fremstilling av vår strikkehistorie!I denne boken har Nina Granlund Sæther dykket ned i historien på jakt etter spor som kan fortelle hvordan strikketeknikken kom til Norge, spredte seg og ble en del av vår nasjonale historie og identitet. Det helt spesielle med strikketeknikken, er at man ved hjelp av én lang tråd og to enkle pinner kan trylle frem fantastiske små og store produkter. Stort enklere redskaper enn strikkepinner er det vanskelig å finne; likevel har det vært mulig å skape behagelige og funksjonelle tekstiler både til hverdag og fest. Sæther dokumenterer ved hjelp av tekster, bilder og tekstiler hvordan vi i cirka 400 år har kledd oss med strikkede plagg fra innerst til ytterst. Allerede i 1865 påpekte Eilert Sundt at teknikken var nyttig for de fattige og behagelig for de fornemme, og like aktuell for både unge og gamle.

WIOLAKOFTER Merethe Monsen . Gratulerer!!! Til alle dere som ikke var den heldige vinneren. Hun vil presentere sin nyeste bok som heter "Norske strikketradisjoner".

TripAdvisor. Pris fra. Annichen Sibbern Bøhn var en norsk designer og forfatter.

RELATERTE BØKER