Naturfag 9 fra Cappelen Damm

Naturfag 9 fra Cappelen Damm - Erik Steineger, Andreas Wahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Steineger, Andreas Wahl
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Naturfag 9 fra Cappelen Damm.pdf
ISBN
9586112229347

BESKRIVELSE

Grunnboka er delt inn i følgende kapitler: Energi, Klimaet forandrer seg, Cellene - levende fabrikker og Sex - og det som skjer etterpå. Boka har oversiktlig struktur, gode, informative overskrifter, luftige tekster og spektakulære bilder. Underveis i boka er det lagt inn a-ha-illustrasjoner som skal få elevene til å stoppe opp.Forsøk viser teorien i praksis. De mest sentrale forsøkene står underveis i kapitlet i tilknytning til teorien, i tillegg til en samling bakerst i kapitlet.Noen oppgaver er fordelt i underveis i hvert kapittel for å gi en stopp-effekt, men de fleste er plassert bakerst.

Naturfag 5 fra Cappelen Damm Lærerveiledning. Ida Toldbod og Peter Jepsen. I Skolen fra Cappelen Damm finner du nye læremidler som vil ivareta akkurat dette.

Språk/målform Bokmål Utgivelsesår 2020 Læreplan Fagfornyelsen ISBN 9788202644529 Fleksibind 9. trinn.

RELATERTE BØKER