Monsteret og menneskene

Monsteret og menneskene - Mats Strandberg | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats Strandberg
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Monsteret og menneskene.pdf
ISBN
2404287261231

BESKRIVELSE

Spennende finalebok i svensk suksesserie for barn. Menneskenes redsel har spredd seg i byen der Frank og monstervennene hans bor. Engstelige borgere patruljerer gatene på jakt etter monstre. Franks nabo, gamle Alice, får trusselbrev og kalles monsterelsker. Biblioteket renskes for farlige bøker om monstre. Så forsvinner Uvalisa, byens bibliotekar, og oppgjørets time kommer stadig nærmere ... Bøkene om monsteret Frank er spenningsfortellinger om monstre og mennesker, om å passe inn, og om å finne sin egen flokk. «Det er spennende, det er søtt og klokt, og den anbefales gjerne. Noen vil nok lese det som en ren spenningshistorie. Jeg håper at boken også finner lesere blant reflekterte barn som kan leve seg inn i moralen og i skepsisen til massehysteri.» Morten O. Haugen anmelder MONSTERET PÅ SIRKUS (bok 2) i Aftenposten

Franks nabo, gamle Alice, får trusselbrev og kalles monsterelsker. Biblioteket renskes for farlige bøker om monstre. Foto fra Bendik og Monsteret, Kool Filmproduktion AS v/ Frank Mosvold.

Franks nabo, gamle Alice, får trusselbrev og kalles monsterelsker. Biblioteket renskes for farlige bøker om monstre.

RELATERTE BØKER