Minneteppet

Minneteppet - Ann O'Loughlin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann O'Loughlin
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Minneteppet.pdf
ISBN
4688072240064

BESKRIVELSE

Connie Carter har mistet alt og alle hun holdt kjær. Når hun forlater hjemmet sitt i New York og flytter til et forfallent herskapshus i Irland, håper hun å finne svar på hvorfor ektemannen gjorde det grusomme han gjorde. Og hvorfor pløyde han alle pengene deres inn i det falleferdige Ludlow Hall før han døde - uten å fortelle henne det?I begynnelsen forsøker Connie å unngå landsbyboerne, helt til hun blir presentert for Ludlow-fruene, en syforening som trenger et fast sted å møtes. Når Ludlow-fruene syr minnetepper for å huske dem de har elsket og mistet, kommer også hemmelighetene fra fortiden til overflaten.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Minneteppet av Ann O'Loughlin (ISBN 9788202588083) hos Adlibris.com.

Tekstilkunstner Eline Medbøe har i samarbeid med LEVE samlet etterlatte i hele landet for å delta i prosjektet. Medbøe mistet sin mor i selvmord i 1996 og ideen til Minneteppet fikk hun med bakgrunn i ønsket om å bruke sine erfaringer til noe positivt: å gi mening til det meningsløse for seg selv og andre etterlatte. Med minneteppet har du den perfekte bakgrunnen på bilder, for å vise hvordan babyen din vokser fra måned til måned.

RELATERTE BØKER