Minneteppet

Minneteppet - Ann O'Loughlin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann O'Loughlin
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Minneteppet.pdf
ISBN
3543720702943

BESKRIVELSE

Connie Carter har mistet alt og alle hun holdt kjær. Når hun forlater hjemmet sitt i New York og flytter til et forfallent herskapshus i Irland, håper hun å finne svar på hvorfor ektemannen gjorde det grusomme han gjorde. Og hvorfor pløyde han alle pengene deres inn i det falleferdige Ludlow Hall før han døde - uten å fortelle henne det?I begynnelsen forsøker Connie å unngå landsbyboerne, helt til hun blir presentert for Ludlow-fruene, en syforening som trenger et fast sted å møtes. Når Ludlow-fruene syr minnetepper for å huske dem de har elsket og mistet, kommer også hemmelighetene fra fortiden til overflaten.

Det har blitt avholdt 19 workshops flere steder i landet. Minneteppet har blitt utvidet i flere sammenhenger, og i 2011 kom boken om Minneteppet ut.

Vår pris 179 ... Pris: 328,-. innbundet, 2019.

RELATERTE BØKER